Agenda

steven graauwmans & radio carver

Zijn reservisten soldaten of voetballers die enkel hun kunstje mogen opvoeren wanneer de coach hen het veld instuurt? Het antwoord vindt u in reservisten van maandag. Vermomd als de Struikelaar of THE CAPTAIN leidt Graauwmans zijn protagonisten door een surrealiserend taalcontinuüm, hij stelt ze voor aan voorbijgangers, laat ze los. Nu fataal, dan aarzelend. Zijn gedichten tronen je mee langs huizen en steden – tot aan de branding. De vraag blijft: Wie staat er in de goal?

Steven Graauwmans is architect, auteur en copywriter. Hij woont en werkt in Brussel. In 2006 debuteerde hij met Uitzicht Lotto. Vandaag (10 oktober) publiceert PoëzieCentrum zijn bundel reservisten van maandag. Fragmenten hieruit werden eerder opgenomen in De Brakke Hond, Passionate en Poëziekrant. Verder verschijnen zijn gedichten in De Revisor, Smartish Pace en tal van andere literaire magazines en bloemlezingen.

Radio Carver schraapt onder het motto de hedendaagse crisis zou niet alle fun uit het leven mogen verbannen de kelen en de strijkstokken. Akoestische en zachte elektrische gitaren schurken zich tegen schuifelende drums onder goedkeurend geknik van zalig zoemende orgels en wondermooie zangharmonieën. www.myspace.com/radiocarver

Organisatie: Poëziecentrum
Datum: Zaterdag 10 oktober, 20 uur
Plaats: Passa Porta, Brussel, www.passaporta.be
Toegang: gratis, reserveren via www.passaporta.be