Op de valreep: Patti Smith signeert

Patti Smith treedt zaterdagavond 7 juli op in een uitverkocht Paradiso. Naar nu bekend is geworden heeft ze op het laatste moment toegezegd om de dag daarvóór, vrijdag 6 juli, van 14.00 uur tot 15.00 uur, haar boeken te signeren bij het American Book Center op het Spui in Amsterdam.

Van Patti Smith verscheen onlangs een nieuw album, Banga. Van haar boek Woolgathering is onlangs een nieuwe editie verschenen, uitgebreid met foto’s, illustraties en het autobiografische deel Two Worlds. Haar boek Just Kids (2010), over haar tijd in New York met fotograaf Robert Mapplethorpe kwam dit voorjaar uit bij uitgeverij De Geus.

Patti Smith signeert

vrijdag 6 juli, 14.00 – 15.00 uur
American Book Center
Spui, Amsterdam

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer