Agenda

Meelezen in nog niet verschenen boek

Bij de sneak preview-leesclub van tijdschrift Das Magazin kan je praten met een schrijver over zijn nog niet verschenen boek.

Hoe werkt het? Na aanmelding krijgt u de drukproef opgestuurd (die alleen de schrijver en de uitgever nog onder ogen hebben gehad) en kunt u er online over discussiëren met andere leesclubgenoten. Vervolgens kunt u daarna op een besloten avond in gesprek gaan met de schrijver zelf.

Voor de avond met Alex Boogers op 22 november over zijn boek Alle dingen zijn schitterend, zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Aanmelden voor een of meerdere titels kan via leesclub@dasmag.nl. De kosten voor de drukproef, de avond én het uiteindelijke boek zijn 25 euro. Ga voor meer informatie naar de website van Das Magazin

Alle dingen zijn schitterend  vertelt over drie vaders wier levens elkaar op een cruciaal moment kruisen. Remy van Sand raakt de grip op zijn leven kwijt als hij slecht nieuws krijgt van zijn arts. Hij stopt met lesgeven en schrijft manisch in zijn dagboeken. Hierdoor wordt zijn grootste angst werkelijkheid: hij komt steeds verder van zijn vrouw en negenjarige dochter af te staan.

De tweede jonge vader, Arthur Rauwman, is een journalist die wacht op een donorhart voor zijn zoontje Taij. In het ziekenhuis komt Taij op een bijzondere manier in contact met Remy. Rechercheur Roeland Markus, vader van puberdochter Zoë, maakt de driehoek compleet.

Alle dingen zijn schitterend

Auteur: Alex Boogers
Verschijnt bij: Uitgeverij Podium (eind nov. 2012)
Prijs:  € 19,50