Agenda

Literaire salon 'Hans Spit nodigt u uit' in Nederlands Letterkundig Museum

Agenda

Hans Spit was mede-eigenaar van boekhandel Buddenbrooks in Den Haag waar geregeld literaire salons werden gehouden. Na sluiting van de boekhandel in mei 2011 bleef Spit doorgaan met het organiseren van deze salons. In 2012 werden er vier literaire salons gehouden in het veilinghuis Van Stockum. Op 30 juni wordt er op proef een literaire salon gehouden in het Letterkundig Museum.

Te gast zijn onder andere de biograaf van Aya Zikkens, Kees Ruys die geïnterviewd zal worden door In de Knipscheer redacteur Peter de Rijk. Daarnaast aandacht voor De Parelduiker, over de geschiedenis en het karakter van dit tijdschrift met Hein Aalders. En dichter Jos Versteegen zal voordragen uit eigen werk, met name uit zijn recent verschenen bundel Een huis verlaten.

 

De salon begint om 14.00 uur maar vanaf 12.00 uur is de ontvangst door Jos Versteegen en/of Hans Spit.
Entree € 7,50, is inclusief bezoek aan het museum. Koffie/thee en koekje in de pauze en een drankje en hapje na afloop worden verzorgd door het museum.
Het officiële programma duurt tot 16.00 uur, daarna de borrel tot 16.45 uur. Het museum sluit om 17.00 uur. Aantal plaatsen is beperkt tot 60. Reserveringen: spit.hans@gmail.com of redactie@extaze.nl of telefonisch 06 8130 9892.

Het Letterkundig Museum geeft alle bezoekers van de salon gratis entree voor de vaste collectie en voor de speciale exposities.

 Let op: Het aantal plaatsen is beperkt, 60 personen.