Agenda

Korteverhalenwedstrijd door De Balie en KortVerhaal

In het kader van het korteverhalenfestival Hotel van Hassel van vrijdag 16 t/m zondag 18 april organiseren De Balie en KortVerhaal een korteverhalenwedstrijd.
 
Ligt er op jouw bureau een kort verhaal dat iedereen zou moeten lezen of loop jij al enige tijd rond met een verhaal in je hoofd? Dan heb je nu de kans om je literaire talent te laten zien: De Balie organiseert ? in het kader van het festival Hotel van Hassel ? met KortVerhaal (voorheen De Tweede Ronde) een korteverhalenwedstrijd.
De toekomstige A.M. Homes, David Sedaris, Maarten Biesheuvel of Raymond Carver wint een publicatie in het zomernummer van KortVerhaal en een gratis passepartout voor het Korteverhalenfestival. De opzet van de wedstrijd is heel eenvoudig: er geldt een maximumlengte van 4000 woorden; het is niet gebonden aan een bepaald onderwerp en de deadline staat op woensdag 31 maart. In de jury zitten schrijfster Sanneke van Hassel, redacteur Peter Verstegen (KortVerhaal), Daphne de Heer (SLAA) en Dieuwertje Scheringa (De Balie).
 
Je kunt je inzending sturen naar:
 
De Balie
T.a.v. Dieuwertje Scheringa
Kleine-Gartmanplantsoen 10
1017 RR Amsterdam
 
Kijk voor meer informatie (over het festival) op www.debalie.nl