Harde actie in Groningen

Twee jaar hebben de lezers moeten wachten op het vervolg van de succesvolle roman Tavenier, maar in mei verschijnt Harde actie, waarin de vertrouwde bewoners van het statige herenhuis in de provinciestad weer hun opwachting maken.

Het tweede deel van deze komische gay-soap laat de nieuwe ontwikkelingen zien in het leven van de mannen. Thomas en Armin krijgen relatieproblemen, net als Maarten en Ralf, Ewout, de excuushetero, raakt maar niet aan de vrouw, de nieuwe bewoner Tim is een stoere politieman die Barbies spaart en tot overmaat van ramp zet de oude overbuurvrouw een ware veldtocht op touw om het leven van de mannen zuur te maken.

Geschreven door:

http://www.kleineuil.nl/auteurinfo.php?auteur=24 –

Coen Peppelenbos is 4 oktober 1964, te Raalte geboren. Hij is hoofdredacteur van het literaire blad Tzum. Hij schreef, samen met Doeke Sijens, Tavenier en Harde actie en stelde diverse poëtische rondwandelingen samen.

http://www.kleineuil.nl/auteurinfo.php?auteur=23 –

Doeke Sijens schreef eerder een verhalenbundel en een biografie in het Fries. Daarnaast schrijft hij kunsthistorische essays en is hij een van de samenstellers van het jaarboek van Stichting De Ploeg.

BTH

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer