7 mei 2005

Harde actie in Groningen

Twee jaar hebben de lezers moeten wachten op het vervolg van de succesvolle roman Tavenier, maar in mei verschijnt Harde actie, waarin de vertrouwde bewoners van het statige herenhuis in de provinciestad weer hun opwachting maken.

Het tweede deel van deze komische gay-soap laat de nieuwe ontwikkelingen zien in het leven van de mannen. Thomas en Armin krijgen relatieproblemen, net als Maarten en Ralf, Ewout, de excuushetero, raakt maar niet aan de vrouw, de nieuwe bewoner Tim is een stoere politieman die Barbies spaart en tot overmaat van ramp zet de oude overbuurvrouw een ware veldtocht op touw om het leven van de mannen zuur te maken.

Geschreven door:

http://www.kleineuil.nl/auteurinfo.php?auteur=24 –

Coen Peppelenbos is 4 oktober 1964, te Raalte geboren. Hij is hoofdredacteur van het literaire blad Tzum. Hij schreef, samen met Doeke Sijens, Tavenier en Harde actie en stelde diverse poëtische rondwandelingen samen.

http://www.kleineuil.nl/auteurinfo.php?auteur=23 –

Doeke Sijens schreef eerder een verhalenbundel en een biografie in het Fries. Daarnaast schrijft hij kunsthistorische essays en is hij een van de samenstellers van het jaarboek van Stichting De Ploeg.

BTH

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

12 oktober 2017

Een antikrimi

11 oktober 2017

De stijl tekent de man

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer