Het Debutanten-diner in het Bouwmeester restaurant

Hoofdgast van de avond is Lisa de Rooy. Een aantal jaren geleden stopte zij met acteren om zich volledig op haar schrijfcarrière te kunnen richten. In 1999 debuteerde zij met de roman In de ogen van mijn broer bij uitgeverij Vassalluci. Ze werkt nu aan een tweede boek.

Deze avond wordt samen met Jessica Swinkels georganiseerd, conservator van het Letterkundig  Museum in Den-Haag. Zij legde recentelijk de laatste hand aan het tweede deel van de documentaireserie ?Debutanten 1999. In deze serie worden  schrijvers gevolgd die in 1999 hun debuut maakten. Lisa de Rooy is een van hen.

Het diner begint om 19.00 en vindt plaats in ons besloten restaurant ?Ricciolo, Weissenbruchstraat 60,1058 KZ Amsterdam.

Kosten: 55,= Euro all-in  (korting voor wanneer je aangeeft via Literair Nederland op de hoogte te zijn gesteld: 2,50)

Kijk meer informatie en reservering op onze website http://restaurant.debouwmeester.com/ – http://restaurant.debouwmeester.com/

of bel het  kantoor 020 6393637 en vraag naar Dimphy Lenssen

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer