Het Debutanten-diner in het Bouwmeester restaurant

Hoofdgast van de avond is Lisa de Rooy. Een aantal jaren geleden stopte zij met acteren om zich volledig op haar schrijfcarrière te kunnen richten. In 1999 debuteerde zij met de roman In de ogen van mijn broer bij uitgeverij Vassalluci. Ze werkt nu aan een tweede boek.

Deze avond wordt samen met Jessica Swinkels georganiseerd, conservator van het Letterkundig  Museum in Den-Haag. Zij legde recentelijk de laatste hand aan het tweede deel van de documentaireserie ?Debutanten 1999. In deze serie worden  schrijvers gevolgd die in 1999 hun debuut maakten. Lisa de Rooy is een van hen.

Het diner begint om 19.00 en vindt plaats in ons besloten restaurant ?Ricciolo, Weissenbruchstraat 60,1058 KZ Amsterdam.

Kosten: 55,= Euro all-in  (korting voor wanneer je aangeeft via Literair Nederland op de hoogte te zijn gesteld: 2,50)

Kijk meer informatie en reservering op onze website http://restaurant.debouwmeester.com/ – http://restaurant.debouwmeester.com/

of bel het  kantoor 020 6393637 en vraag naar Dimphy Lenssen

Recent

19 maart 2018

Moeder gaat dood

Literair Nederland - 10 jaar geleden

31 maart 2008

Hans Lodeizen,Koen Hilberdink

Na de biografie over Hans Lodeizen van Gerard Bes uitgegeven in 2001 nu wederom een biografie over deze dichter. Als je de kritieken mag geloven is de biografie van Hilberdink een stuk beter en helderder. Zelf heb ik het boek van Bes niet gelezen dus daar kan ik niet over oordelen.

Hans Lodeizen is vooral bekend als de gevoelige, jonggestorven dichter. In deze biografie komt echter vooral de strijd met zijn vader en het accepteren van zichzelf als homoseksueel zijnde naar voren.

Lees meer