3 maart 2004

De Noordboekprijs: schreeuw!

In samenwerking met uitgeverij Noordboek zijn de organisatoren op zoek naar studenten die hun literaire talenten willen loslaten op het thema SCHREEUW. De winnaar ontvangt 150 euro, eeuwige roem en een prominente plaats in de verhalenbundel, waarin de elf beste verhalen worden gepubliceerd.

Een professionele jury, bestaande uit schrijvers, een redacteur, de winnaar van vorig jaar en twee prominenten uit het studentenonderwijs, zal zich over de inzendingen buigen. De datum van de prijsuitreiking, tegelijk ook de presentatiedatum van de bundel, wordt nog bekendgemaakt.

De opdracht is duidelijk:

Schrijf een verhaal van maximaal 2000 woorden met het thema SCHREEUW en lever het vóór 26 maart a.s. in.

Voorzie de inzending van de volgende gegevens:
Naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, studie (richting & jaar) en een korte toelichting: hoe kwam je op het idee voor je verhaal?

Verhalen kunnen als Word-document zonder al te veel opmaak worden ingestuurd naar: mailto:inzendingen@noordboekprijs.tk – inzendingen@noordboekprijs.tk.

Meer informatie: http://www.noordboekprijs.tk/” target=_blank>http://www.noordboekprijs.tk/.

(Bron: WdV/tm)

Recent

21 november 2017

Reizen in een binnenwereld

20 november 2017

Het leven ontwijken

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 november 2007

Geloven in een god die niet bestaat
Door Bernadet

Op de titel De Kunst van het Nietsdoen (2004) van Theo Fischer reageerden veel mensen met: ‘Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen.’ Daar ging het boek echter niet over. Het ging over Taoïsme; het niet steeds willen ingrijpen in de gebeurtenissen van je leven en de dingen naar je hand te willen zetten of bezweren.

Lees meer