Trouw Schrijvers & Boekendagen in Amsterdam

Op deze dagen zullen o.a. de volgende schrijvers aanwezig zijn: Nico ter Linden, Huub Oosterhuis, René Diekstra, Kees van Kooten, Ed Nissink, Hanneke Groenteman, Hafid Bouazza, Marjan Berk, Cri Stellweg, Peter van Straaten, Jan Mulder, Marjoleine de Vos, Willem Jan Otten, Susan Smit, Karel Glastra van Loon, Willem Glaudemans, Judith Koelemeijer, Jet Boeke, A.C. Baantjer, Saskia Noort, Maya Rasker, Jan van Aken, Stijn Aerden, Yoyo van Gemerde, Mike Gayle, Beau van Erven Dorens, Tomas Ross, Mark Boog, Harmen van Straaten, P. de Roos, Carien Karsten en Maj Sjowall. Er worden dichtersmanifestaties gehouden, een goed gesprek tussen filosofen en op zondag de uitreiking van de Gouden Strop 2003, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek.

Een leuke dag voor boekenliefhebbers!

Openingstijden:
Zaterdag 1 november van 10.00 -17.00 uur
Zondag 2 november van 12.00 -17.00 uur

Kaartjes kosten â?¬ 7,- per stuk en kunt u kopen aan de kassa van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Vanaf medio oktober verschijnt in het dagblad Trouw regelmatig een aanbieding. Hierin staat een toegangsbon voor de Trouw Schrijvers & Boekendagen. Deze toegangsbon kunt u inleveren bij de kassa van de Beurs van Berlage. U betaalt dan geen â?¬ 7,00 maar slechts â?¬ 4,50.

meer informatie: http://www.trouw.nl/rubriek//1065589613357.html” target=_parent>hier

sk

Recent

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer