28 oktober 2003

Trouw Schrijvers & Boekendagen in Amsterdam

Op deze dagen zullen o.a. de volgende schrijvers aanwezig zijn: Nico ter Linden, Huub Oosterhuis, René Diekstra, Kees van Kooten, Ed Nissink, Hanneke Groenteman, Hafid Bouazza, Marjan Berk, Cri Stellweg, Peter van Straaten, Jan Mulder, Marjoleine de Vos, Willem Jan Otten, Susan Smit, Karel Glastra van Loon, Willem Glaudemans, Judith Koelemeijer, Jet Boeke, A.C. Baantjer, Saskia Noort, Maya Rasker, Jan van Aken, Stijn Aerden, Yoyo van Gemerde, Mike Gayle, Beau van Erven Dorens, Tomas Ross, Mark Boog, Harmen van Straaten, P. de Roos, Carien Karsten en Maj Sjowall. Er worden dichtersmanifestaties gehouden, een goed gesprek tussen filosofen en op zondag de uitreiking van de Gouden Strop 2003, de prijs voor het beste Nederlandstalige spannende boek.

Een leuke dag voor boekenliefhebbers!

Openingstijden:
Zaterdag 1 november van 10.00 -17.00 uur
Zondag 2 november van 12.00 -17.00 uur

Kaartjes kosten â?¬ 7,- per stuk en kunt u kopen aan de kassa van de Beurs van Berlage in Amsterdam. Vanaf medio oktober verschijnt in het dagblad Trouw regelmatig een aanbieding. Hierin staat een toegangsbon voor de Trouw Schrijvers & Boekendagen. Deze toegangsbon kunt u inleveren bij de kassa van de Beurs van Berlage. U betaalt dan geen â?¬ 7,00 maar slechts â?¬ 4,50.

meer informatie: http://www.trouw.nl/rubriek//1065589613357.html” target=_parent>hier

sk

Recent

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 november 2007

Een aantal jaren geleden heb ik een boek gelezen getiteld De kunst van het niets doen. Veel mensen reageerden met: "Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen." Daar ging het boek echter helemaal niet over. Dat boek ging over Taoïsme en de gebeurtenissen in je leven op je af laten komen, van alle kanten bekijken, en dan weer verder gaan met je leven. Niet steeds in willen grijpen, dingen naar je hand willen zetten of bezweren. In het nu leven, de weg gaan die klaarblijkelijk zo moet zijn. Bij dit boek reageren mensen hetzelfde "Dat is toch dat boek van die dominee die niet in God gelooft? Dat is toch die atheïst?." Opschudding alom.

Een aantal jaren geleden heb ik een boek gelezen getiteld De kunst van het niets doen. Veel mensen reageerden met: "Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen." Daar ging het boek echter helemaal niet over. Dat boek ging over Taoïsme en de gebeurtenissen in je leven op je af laten komen, van alle kanten bekijken, en dan weer verder gaan met je leven. Niet steeds in willen grijpen, dingen naar je hand willen zetten of bezweren.

Lees meer