22 oktober 2003

Pamuk, Steinz en Bouazza: 26 oktober bij Maison Möring

Deze week op het programma: 

Turkse schrijver Orhan Pamuk over leugens en roddels, vrome jonge meisjes en het geluk en, natuurlijk, zijn nieuwe grote roman Sneeuw.

NRC-criticus Pieter Steinz die de hele literatuur samenvatte in Lezen & cetera, een gids met schemas, plattegronden en voldoende leestips voor de komende tien jaar.

Hafid Bouazza, over zijn erotische herdersroman Paravion, het verhaal van een wees die wordt opgevoed door een tweeling en gewekt door een mysterieus meisje met ogen als zonnebloemen.

Aanvang: 14.30 uur. Locatie: Donner, in het Theater in de Kelder, Lijnbaan 150 Rotterdam. Tel: 010-217524. Toegang: â?¬ 5,00. Reserveren: bij de mailto:nederlands@donner.nl – afdeling Nederlandse literatuur. Kaartverkoop: aan de ingang van het Theater.

Recent

21 november 2017

Reizen in een binnenwereld

20 november 2017

Het leven ontwijken

15 november 2017

Een portret in stukjes

Literair Nederland - 10 jaar geleden

26 november 2007

Geloven in een god die niet bestaat
Door Bernadet

Op de titel De kunst van het niets doen reageerden veel mensen met: ‘Oh, dat zou ik ook wel willen, een tijdje niets doen.’ Daar ging het boek echter niet over. Het ging over Taoïsme en de gebeurtenissen in je leven op je af laten komen, van alle kanten bekijken, en dan weer verder gaan met leven.

Lees meer