Herfst in Delft

Uit het persbericht:

?Een dichter die met verbaal geweld als een storm over het podium raast, maar ook dichters die persoonlijk meer hebben met de stilte voor of met de stilte na die storm, die hun pad van overdenking slaan door een onstuimige en bulderende omgeving. Zij treden op bij Jambe: Marieke Wienbelt, Jaap Montagne, Hans Kruse en het duo Franken & Karhof.

En als een extra beloning voor de bezoeker die het gure herfstweer trotseert: ook verhalenverteller Paul Middellijn en zanger-gitarist Einar Been zullen met hun optreden voor een onvergetelijke middag zorgen!

Zondagmiddag 19 oktober vanaf 14.00 uur.
Literair café Jambe
in Hotel de Plataan, Doelenplein 10, Delft.

Meer informatie: http://www.jambedelft.com/ - http://www.jambedelft.com/
Contactpersoon: Henriette Faas, tel. 06 143 55 433.

(Bron: Jambe/tm)

Recent

19 maart 2018

Moeder gaat dood

Literair Nederland - 10 jaar geleden

31 maart 2008

Hans Lodeizen,Koen Hilberdink

Na de biografie over Hans Lodeizen van Gerard Bes uitgegeven in 2001 nu wederom een biografie over deze dichter. Als je de kritieken mag geloven is de biografie van Hilberdink een stuk beter en helderder. Zelf heb ik het boek van Bes niet gelezen dus daar kan ik niet over oordelen.

Hans Lodeizen is vooral bekend als de gevoelige, jonggestorven dichter. In deze biografie komt echter vooral de strijd met zijn vader en het accepteren van zichzelf als homoseksueel zijnde naar voren.

Lees meer