19 september 2003

RainDogs

Twee mannen en een vrouw leiden een anoniem leven in een metropool. In een poging hun eenzaamheid te doorbreken, geven ze gehoor aan een groots verlangen: het vinden van de ultieme liefde. Het verleden wordt afgelegd, ontmoetingen gearrangeerd. En inderdaad, ineens is daar de ander.

Geen fantasie gaat hun werkelijkheid nog te boven. Totdat het geluk van de één het geluk van de ander blijkt te doorkruisen. Romantiek moet wijken voor bezetenheid. Een confrontatie tussen de drie is onvermijdelijk.

RainDogs is een jazzy voorstelling over de zoektocht van de mens naar geborgenheid in een individualistisch tijdperk. Annechien Koerselman liet zich voor deze voorstelling inspireren door twee hedendaagse romans. Eerder maakte zij de succesvolle voorstellingen Tuin der onschuldigen naar een roman van Kristien Hemmerechts bij Literair Theater Branoul en Tranquillizers bij Atelier D. 

Regie : Annechien Koerselman

Spel: Rob van Gestel, Marije Idema, Stephan Evenblij

Vormgeving: Linda Eijssen

Lichtadvies: Jan Harm Wagner

Kaartverkoop & Informatie: 0900 “ 3456789

Internet reserveren: http://www.koninklijkeschouwburg.nl/ – http://www.koninklijkeschouwburg.nl/

Nadere inlichtingen:

Literair Theater Branoul
Derk Mansholt
070-364 02 49

http://www.branoul.nl/ – http://www.branoul.nl/ / sk

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

12 oktober 2017

Een antikrimi

11 oktober 2017

De stijl tekent de man

10 oktober 2017

Eindeloos gepieker

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer