Twee mannen en een vrouw leiden een anoniem leven in een metropool. In een poging hun eenzaamheid te doorbreken, geven ze gehoor aan een groots verlangen: het vinden van de ultieme liefde. Het verleden wordt afgelegd, ontmoetingen gearrangeerd. En inderdaad, ineens is daar de ander.

Geen fantasie gaat hun werkelijkheid nog te boven. Totdat het geluk van de één het geluk van de ander blijkt te doorkruisen. Romantiek moet wijken voor bezetenheid. Een confrontatie tussen de drie is onvermijdelijk.

RainDogs is een jazzy voorstelling over de zoektocht van de mens naar geborgenheid in een individualistisch tijdperk. Annechien Koerselman liet zich voor deze voorstelling inspireren door twee hedendaagse romans. Eerder maakte zij de succesvolle voorstellingen Tuin der onschuldigen naar een roman van Kristien Hemmerechts bij Literair Theater Branoul en Tranquillizers bij Atelier D. 

Regie : Annechien Koerselman

Spel: Rob van Gestel, Marije Idema, Stephan Evenblij

Vormgeving: Linda Eijssen

Lichtadvies: Jan Harm Wagner

Kaartverkoop & Informatie: 0900 “ 3456789

Internet reserveren: http://www.koninklijkeschouwburg.nl/ – http://www.koninklijkeschouwburg.nl/

Nadere inlichtingen:

Literair Theater Branoul
Derk Mansholt
070-364 02 49

http://www.branoul.nl/ – http://www.branoul.nl/ / sk

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

18 juli 2008

Leven na een moord

Door Pauline van der Lans

Zoals de in het begin van de serie Desperate Housewives overleden Mary Alice Young met een alziende blik de gebeurtenissen in Wisteria Lane weergeeft, zo vertelt in Alice Sebolds roman De wijde Hemel de vermoorde tiener Susie Salmon hoe het haar achterblijvers vergaat.

Lees meer