Twee mannen en een vrouw leiden een anoniem leven in een metropool. In een poging hun eenzaamheid te doorbreken, geven ze gehoor aan een groots verlangen: het vinden van de ultieme liefde. Het verleden wordt afgelegd, ontmoetingen gearrangeerd. En inderdaad, ineens is daar de ander.

Geen fantasie gaat hun werkelijkheid nog te boven. Totdat het geluk van de één het geluk van de ander blijkt te doorkruisen. Romantiek moet wijken voor bezetenheid. Een confrontatie tussen de drie is onvermijdelijk.

RainDogs is een jazzy voorstelling over de zoektocht van de mens naar geborgenheid in een individualistisch tijdperk. Annechien Koerselman liet zich voor deze voorstelling inspireren door twee hedendaagse romans. Eerder maakte zij de succesvolle voorstellingen Tuin der onschuldigen naar een roman van Kristien Hemmerechts bij Literair Theater Branoul en Tranquillizers bij Atelier D. 

Regie : Annechien Koerselman

Spel: Rob van Gestel, Marije Idema, Stephan Evenblij

Vormgeving: Linda Eijssen

Lichtadvies: Jan Harm Wagner

Kaartverkoop & Informatie: 0900 “ 3456789

Internet reserveren: http://www.koninklijkeschouwburg.nl/ – http://www.koninklijkeschouwburg.nl/

Nadere inlichtingen:

Literair Theater Branoul
Derk Mansholt
070-364 02 49

http://www.branoul.nl/ – http://www.branoul.nl/ / sk

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer