16 september 2003

Groepsrecensie!

Maar nu: down to business.

Een van de jonge lezers heeft voorgesteld dat we, met z'n allen, een uitgebreide recensie schrijven. Dat gaan we ook doen en dan plakken we 'm ook direct op de voorpagina van Literair Nederland. Om te beginnen staan er in de leesclub, vanaf vandaag, een aantal vragen over het boek Ik heet Karmozijn – suggesties zijn het eigenlijk. Deze zijn in eerste instantie voor de leesclublezers bedoeld, maar eigenlijk kan iedereen eraan meedoen: als je het boek al gelezen hebt en onder de achttien jaar bent. Streng zijn we.
Zodra er genoeg bijdragen zijn, maken we er een mooi geheel van.

Wie doet mee? Kom in ieder geval even een ../../web/forum/Topic.aspx?Forum=LeesForum&FID=28″ target=_parent>kijkje nemen. De vragen vind je onder: 'En maar doorlezen'.

een grote groet
van Stacey

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer