24 augustus 2003

Magazijn komt eraan!

De keuze van het beste wordt niet alleen aan de redactie overgelaten, maar eveneens aan een grote groep enthousiaste lezers. Magazijn verbindt zich daarom aan deze website. In het ../../web/forum/Topic.aspx?Forum=LeesForum&FID=35″ target=_parent>Online leesclub zal een schaduwverkiezing plaatsvinden waarvan de resultaten ook vermeld zullen worden in Magazijn. Er is bij de selectie van de sterkste boeken daardoor sprake van een jury-beoordeling en een publieksbeoordeling, waarbij de jury-beoordeling uiteindelijk doorslaggevend zal zijn.

Van de geselecteerde schrijvers zullen nieuwe oorspronkelijke bijdragen geplaatst worden. Interviews, foto's en literaire varia maken van Magazijn een prikkelend en afwisselend jaarboek.

Recent

24 september 2017

What's in a design

22 september 2017

Modiano's spel met de lezer

20 september 2017

In de huid van een leeuwin

19 september 2017

Nieuw leven beschreven

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 september 2007

Zoals hij was
Door Bernadet

Toen ik jou voor het eerst zag, kwam je voorbijfietsen op een bakfiets waarin je spullen vervoerde. Het was laat in het jaar 1952, in de winter. Ik stond voor het raam van mijn ouderlijk huis in de Wilhelminastraat, waar mijn ouders een hotel-pension dreven, naar buiten te kijken.

Lees meer