Magazijn komt eraan!

De keuze van het beste wordt niet alleen aan de redactie overgelaten, maar eveneens aan een grote groep enthousiaste lezers. Magazijn verbindt zich daarom aan deze website. In het ../../web/forum/Topic.aspx?Forum=LeesForum&FID=35″ target=_parent>Online leesclub zal een schaduwverkiezing plaatsvinden waarvan de resultaten ook vermeld zullen worden in Magazijn. Er is bij de selectie van de sterkste boeken daardoor sprake van een jury-beoordeling en een publieksbeoordeling, waarbij de jury-beoordeling uiteindelijk doorslaggevend zal zijn.

Van de geselecteerde schrijvers zullen nieuwe oorspronkelijke bijdragen geplaatst worden. Interviews, foto's en literaire varia maken van Magazijn een prikkelend en afwisselend jaarboek.

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 december 2007

Verhalenwedstrijd levert fraai uitgeven bundel op
Recensie door Karel Wasch

Uitgeverij De Vleermuis uit Roermond organiseert jaarlijks een tweetal wedstrijden (poëzie en verhalen). De wedstrijd voor verhalen leverde dit jaar het fraai uitgegeven boek Zenit op. Daarin 44 verhaaltjes (aantal woorden was beperkt) van uiteenlopende snit en kwaliteit. Aan de wedstrijd deden in totaal 187 mensen met een verhaalinzending mee.

Lees meer