Schrijverspodium op de Uitmarkt, zaterdag 30 en zondag 31 augustus

In het Schrijverspodium wordt een vooruitblik gegeven op de grote literaire evenementen zoals de Boekenweek en de Landelijke Gedichtendag. In een Spiegeltent in de tuin van het Stedelijk Museum zullen auteurs voorlezen uit hun werk. Schrijvers worden geïnterviewd. Kinderen krijgen tekenles van illustratoren. De in oktober te houden Kinderboekenweek geeft een voorproefje. De genomineerden van de NS Publieksprijs voor het Nederlandse Boek 2003 zullen voorgesteld worden. De AKO Literatuurprijs zal er zijn shortlist presenteren.

Als je op de hoogte wil blijven van wat er rond de Uitmarkt gebeurt, dan kan je terecht op de website http://www.uitmarkt.nl/” target=_blank>http://www.uitmarkt.nl/. Vanaf 25 augustus vindt je daar ook het definitieve programma, een plattegrond met alle podia, informatie over openbaar vervoer en de laatste nieuwtjes.

bron: http://www.cpnb.nl – www.cpnb.nl / sk

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 december 2007

Verhalenwedstrijd levert fraai uitgeven bundel op
Recensie door Karel Wasch

Uitgeverij De Vleermuis uit Roermond organiseert jaarlijks een tweetal wedstrijden (poëzie en verhalen). De wedstrijd voor verhalen leverde dit jaar het fraai uitgegeven boek Zenit op. Daarin 44 verhaaltjes (aantal woorden was beperkt) van uiteenlopende snit en kwaliteit. Aan de wedstrijd deden in totaal 187 mensen met een verhaalinzending mee.

Lees meer