Bio voor Büch

De Volkskrant meldt dat Mouws en Van der Land reeds zijn begonnen met de voorbereidingen van het schrijfproject, dat vooral tot doel heeft ?feit en fictie, die bij de schrijver vrijelijk door leven en literatuur liepen, accuraat te ontrafelen. Momenteel voeren de biografen nog voornamelijk gesprekken met mensen die Büch in zijn school- en studietijd hebben gekend. In een later stadium zal ook Büchs familie worden benaderd.

 

Boudewijn Büch werd geboren op 14 december 1948 en overleed op 23 november 2002. Over de tussenliggende jaren kan ook vóór het verschijnen van de biografie gelezen worden op sites als http://www.boudewijnbuch.net/ – http://www.boudewijnbuch.net/

 

(Bron: Volkskrant / tm)

Recent

Literair Nederland - 10 jaar geleden

24 december 2007

Verhalenwedstrijd levert fraai uitgeven bundel op
Recensie door Karel Wasch

Uitgeverij De Vleermuis uit Roermond organiseert jaarlijks een tweetal wedstrijden (poëzie en verhalen). De wedstrijd voor verhalen leverde dit jaar het fraai uitgegeven boek Zenit op. Daarin 44 verhaaltjes (aantal woorden was beperkt) van uiteenlopende snit en kwaliteit. Aan de wedstrijd deden in totaal 187 mensen met een verhaalinzending mee.

Lees meer