De Libris Literatuur Prijs en Literair Nederland laten lezers meepraten

Om mee te kunnen doen met het Librisforum “ en met alle andere fora op Literair Nederland “ moet je eerst lid zijn van de site. Kost niets. Klik op het knopje ?../../indexnp.asp?id=profile/addmember.aspx” target=_parent>Nog geen lid? (links op je scherm), de rest is makkelijk.
En dan het ../../literairnederland2/web/forum/LibrisForum.aspx” target=_self>Forum zelf: kies een titel en klik er op. Bij elke titel staat er nu minstens één onderwerp: ?Over het boek. Deze beschrijvingen worden in de komende weken verder uitgebreid. Ook komen er meerdere onderwerpen bij. Welke? Daar mogen de lezers ook over meebeslissen. De redactie leest aandachtig mee en hoort graag jullie commentaar.

Zondag 29 juni in het televisieprogramma Buitenhof heeft Ronald Plasterk, met een druk op de knop van zijn laptop, de Grootste Leesclub van Nederland geopend. Vanaf nu kunnen alle leden van Literair Nederland pro forma mee-jureren, meelezen en meedenken over dat wat zeer terecht en steeds meer veelbesproken is: de recente Nederlandse Literatuur.

Deze uitzending van Buitenhof staat http://www.buitenhoftv.nl/programma/buitenhof/index.shtml?2785571+2848316″ target=_parent>online. Lees ook de http://www.buitenhoftv.nl/programma/buitenhof/index.shtml?2785571+2848316+8048903+11859682+12833393″ target=_parent>column van Ronald Plasterk, 'De grootste leesclub van Nederland.'

Voor het eerst op de site van Literair Nederland? Klik ../../web/info.htm” target=_self>hier!
Op http://www.libris.nl/” target=_blank>http://www.libris.nl/ vind je meer informatie over de Libris Literatuur Prijs en de reeds naar de jury gezonden boeken.

sk
mailto:redactie@literairnederland.nl – redactie@literairnederland.nl

Recent

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer