Dat het zo hoorde: dubbele presentatie

De bundel, Dat het zo hoorde, wordt op twee plaatsen gepresenteerd: eerst in Amsterdam, Bruinjas huidige woonplaats, en enkele dagen later in Groningen, waar hij tot voor kort woonde:

Plaats: Perdu, Kloveniersburgwal 86, Amsterdam

Op deze zomerse namiddag zal er drank en voedsel zijn, alsmede voordrachten van (jonge) dichters als Joost Baars, Marije Langelaar Thomas Möhlmann, Willem Groenewegen, Mowaffk Al-Sawad, Abe de Vries, Elmar Kuiper, de dicht/muziek-formaties Gewassen en Daniel Dee & de M.d.k.l.nk.rs zullen van zich laten horen. Tevens wordt er een nieuw nummer van het tijdschrift Krakatau gepresenteerd met daarin de poëtica's van een aantal van deze jonge dichters.

De Groningse presentatie, donderdag 3 juli 2003, vanaf 20.30 uur
Plaats: Athena's Boekhandel, Oude Kijk in 't Jatstraat 42, Groningen

Tijdens deze avond zullen Thomas Möhlmann (dichter en medewerker van de tijdschriften Poëziekrant en Awater) en Coen Peppelenbos (dichter/romancier en redacteur van het tijdschrift Tzum) in een dubbelinterview Tsead Bruinja aan de tand voelen over zijn jonge oeuvre en dan met name over de nieuwe bundel Dat het zo hoorde. Daarnaast zal Bruinja enkele gedichten uit de bundel voordragen.

Meer informatie op: http://www.dathetzohoorde.cjb.net/” target=_blank>http://www.dathetzohoorde.cjb.net/

(Bron: tb/tm)

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer