Eindelijk!

Een keer per maand komen ze hier bij elkaar: Menno, Daphne, Stacey – helemaal uit de provincie – Mike, Thomas, Anne-Marie en Andreas. Levi woont in Toscane en communiceert digitaal. Achter de schermen (in hartje Rotterdam): Michiel en Bart van Ideeweb. Zonder hun stonden er uberhaupt geen woorden op het scherm en zou de Redactie op straathoeken een of ander kringlooppapier gevalletje moeten gaan uitdelen. 

Menno en Stacey vormen de hoofdredactie, als je naar het redactieadres schrijft krijg je dan ook altijd Stacey 'aan de lijn'. (En reken erop dat zij er bijna altijd zit, de Zwolse kabelcultuur is al heel ver ontwikkeld.) Daphne en Anne-Marie doen van alles-en-nog-meer, Thomas richt zich voornamelijk op de poezie, Mike op non-fictie en quotes, Andreas zal binnenkort iets met toneelteksten gaan doen. En Levi… (Levi, wat doe je nou eigenlijk?) Allemaal schrijven ze nieuwsberichten en boekbesprekingen en schrijversportretten, met af en toe een leesclubje tussendoor.
En daarnaast hebben ze – allemaal al – een boek.

Voor meer foto's en pikante bio's, klik op Redactie, vlak onder Chat. Of: ../../web/redactie/bios.htm” target=_self>hier.

sk

Recent

25 april 2018

Roman als gebeurtenis

Literair Nederland - 10 jaar geleden

10 juli 2008

Saramago lezen tegen de tijdgeest
Recensie door Menno Hartman

‘De Nederlandse musea bevinden zich in een identiteitscrisis. Ze lijken niet te weten waar hun eigenlijke taak ligt: bij kunst of bij entertainment.’ schreef Janneke Wesseling in het NRC-Handelsblad van zaterdag 30 oktober. Verscheidene musea kiezen niet meer voor tentoonstellingen die gewijd zijn aan een kunstenaar, maar laten zich door een kunstmarketingbureau adviseren overzichtstentoonstellingen te maken met titels als Bloemen van verlangen, vier eeuwen bloemen in de kunst.

Lees meer