Eindelijk!

Een keer per maand komen ze hier bij elkaar: Menno, Daphne, Stacey – helemaal uit de provincie – Mike, Thomas, Anne-Marie en Andreas. Levi woont in Toscane en communiceert digitaal. Achter de schermen (in hartje Rotterdam): Michiel en Bart van Ideeweb. Zonder hun stonden er uberhaupt geen woorden op het scherm en zou de Redactie op straathoeken een of ander kringlooppapier gevalletje moeten gaan uitdelen. 

Menno en Stacey vormen de hoofdredactie, als je naar het redactieadres schrijft krijg je dan ook altijd Stacey 'aan de lijn'. (En reken erop dat zij er bijna altijd zit, de Zwolse kabelcultuur is al heel ver ontwikkeld.) Daphne en Anne-Marie doen van alles-en-nog-meer, Thomas richt zich voornamelijk op de poezie, Mike op non-fictie en quotes, Andreas zal binnenkort iets met toneelteksten gaan doen. En Levi… (Levi, wat doe je nou eigenlijk?) Allemaal schrijven ze nieuwsberichten en boekbesprekingen en schrijversportretten, met af en toe een leesclubje tussendoor.
En daarnaast hebben ze – allemaal al – een boek.

Voor meer foto's en pikante bio's, klik op Redactie, vlak onder Chat. Of: ../../web/redactie/bios.htm” target=_self>hier.

sk

Recent

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer