Harry Potter 5

Harry Potter and The Order Of The Phoenix verschijnt op zaterdag 21 juni in de boekhandel. Verschillende boekhandels in het land zullen in de nacht van 20-21 juni open zijn, de nieuwe Harry Potter mag vanaf 1.01 uur verkocht worden – en geen moment eerder.

Bloomsbury, de Engelse uitgeverij, zal volgens Marieke Niezen van Van Ditmar keihard optreden tegen boekhandels die het embargo schenden. ‘Ze hebben er alles aan gedaan om de inhoud van het boek geheim te houden. Als de boeken hier in Gilze liggen, liggen ze achter slot en grendel. Je kunt er alleen van een afstand naar kijken.’

Door de geheimhouding van de uitgever en de schrijfster is er over de inhoud van dit boekweinig bekend. Wel is bekend dat deze Harry Potter eenderde dikker is dan zijn voorganger.

bron: http://www.boekblad.nl/ – www.boekblad.nl / sk

Recent

22 februari 2018

Boek van een ramp

19 februari 2018

Spiegels van de tijd

14 februari 2018

Gedenkteken in woorden

Literair Nederland - 10 jaar geleden

25 februari 2008

Indrukwekkend verhaal

Door Bernadet

De overgave is na De zwarte met het witte hart en Een schitterend gebrek de derde historische roman van Arthur Japin die een mengeling is van fictie en non-fictie. Het verhaal is gebaseerd op de geschiedenis van Cynthia Ann Parker (zij staat ook op de voorkant van het boek) Als kind groeide zij op bij de familie Parker die na een lange reis vol beproevingen een nieuw bestaan probeerden op te bouwen in Texas.

Lees meer