Het Liegende Konijn is uit! (april 2003)

daar is het: het eerste nummer van Het Liegende Konijn. Het is zeer fraai vormgegeven, bevat louter gedichten en ligt voor 17,50 euro in de boekwinkels. Deleu is de enige redacteur van het tijdschrift en in ‘zijn’ eerste nummer heeft hij niet eerder gepubliceerd werk geplaatst van Anna Enquist, Luuk Gruwez, Stefan Hertmans, Rutger Kopland, Anton Korteweg, K. Michel, Leonard Nolens, David van Reybrouck, Marjoleine de Vos en Menno Wigman.

Het Liegende Konijn zal eens per half jaar verschijnen. In de Volkskrant van woensdag 23 april is een recensie van het eerste nummer te lezen van Peter Swanborn en bij de reacties onder dit nieuwsbericht staat een recensie van literairnederlandlid Annette.

Het Liegende Konijn, Van Halewyck & Meulenhoff, jaargang 1, nummer 1, april 2003, 90 pagina’s, 17,50 euro.

(Bron: tm)

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer