Boekensite VPRO blijft groeien

Op http://www.boeken.vpro.nl”target=new>de boekensite van de VPRO zijn wekelijks nieuwe gedichten te vinden, naast korte verhalen, interviews, besprekingen en reportages van bekende en minder bekende schrijvers en dichters. De radiofragmenten die men op de site kan beluisteren, zijn afkomstig van VPROs De Avonden, waarin op donderdagavond 17 april onder meer Tsead Bruinja optreedt als dichter in de Levende Dichters Almanak.

De site drukt de bezoeker op het hart regelmatig langs te komen, want ?komende maanden zullen andere juweeltjes uit het VPRO-archief aan het boeken-archief worden toegevoegd. Er zijn nog veel meer plannen.

(Bron: VPRO/tm)

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer