10 april 2003

LEESBAAR NEDERLAND, vrijdag 11 april

Literaire totaalrevue met voordracht, performance, film en muziek

Leesbaar Nederlandis Dick Tuinder, PJ Roggeband, Paul Kempers, Saskia Rinsma, Wim Conradi. Leesbaar Nederland was al bij Poetry International, VPRO De Avonden, PARK 4DTV te zien en is nu voor het eerst in Perdu.

Leesbaar Nederland verkent in deze voorstelling het fenomeen exentiteit ofwel de mens als “de ander”. De ander die zich kan ontpoppen tot vriend of vijand. De ander die jouw boeken schrijft. De ander die naast jou woont. De ander die niet “ik” is.

Leesbaar Nederland: In HUN! slalommen vier mannen en een vrouw met gesloten ogen langs diepe kloven van wanbegrip! Wordt het begrip identiteit ontleed op de snijtafel van paranoia! Eist de mensvriendelijke mythedokter Carl Jung zijn sprookjesziel terug! Waarschuwt goeroe Mozes G. de wereld nog een keer voor te ver doorgevoerde literaire integratie! In het land van Hun is Hans Ander niet ver weg. Met de onderdelen: Piet Pineut, de mensenmens & Hunkerende Hunnen in hun stamcafé de Dood.

Vrijdag 11 april, 20:30 uur, entree: â?¬ 5,- (korting â?¬ 4,-)-

zie ook: http://www.dicktuinder.com/” target=_blank>http://www.dicktuinder.com/

Recent

16 oktober 2017

Nooit meer los van Indië

13 oktober 2017

Leven zonder moeder

12 oktober 2017

Een antikrimi

11 oktober 2017

De stijl tekent de man

Literair Nederland - 10 jaar geleden

22 oktober 2007

Klein boek zonder enige allure
Door Frans

Waarom gaf de commissie – Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek – aan Geert Mak de opdracht om het boekenweekgeschenk 2007 te schrijven? Vermoedelijk vanwege zijn succes met de dikke pil ‘In Europa’. Zou Mak daarom als onderwerp voor zijn boek de Galatabrug, die Europa met Klein-Azië verbindt, gekozen hebben?

Lees meer