LEESBAAR NEDERLAND, vrijdag 11 april

Literaire totaalrevue met voordracht, performance, film en muziek

Leesbaar Nederlandis Dick Tuinder, PJ Roggeband, Paul Kempers, Saskia Rinsma, Wim Conradi. Leesbaar Nederland was al bij Poetry International, VPRO De Avonden, PARK 4DTV te zien en is nu voor het eerst in Perdu.

Leesbaar Nederland verkent in deze voorstelling het fenomeen exentiteit ofwel de mens als “de ander”. De ander die zich kan ontpoppen tot vriend of vijand. De ander die jouw boeken schrijft. De ander die naast jou woont. De ander die niet “ik” is.

Leesbaar Nederland: In HUN! slalommen vier mannen en een vrouw met gesloten ogen langs diepe kloven van wanbegrip! Wordt het begrip identiteit ontleed op de snijtafel van paranoia! Eist de mensvriendelijke mythedokter Carl Jung zijn sprookjesziel terug! Waarschuwt goeroe Mozes G. de wereld nog een keer voor te ver doorgevoerde literaire integratie! In het land van Hun is Hans Ander niet ver weg. Met de onderdelen: Piet Pineut, de mensenmens & Hunkerende Hunnen in hun stamcafé de Dood.

Vrijdag 11 april, 20:30 uur, entree: â?¬ 5,- (korting â?¬ 4,-)-

zie ook: http://www.dicktuinder.com/” target=_blank>http://www.dicktuinder.com/

Recent

17 januari 2018

Rusland, mijn Rusland

12 januari 2018

Voelen met verstand

Literair Nederland - 10 jaar geleden

21 januari 2008

Een verhalendebuut
door Bernadet

Het blijft altijd lastig een verhalenbundel te bespreken hoewel door deze verhalenbundel een rode draad loopt. Op de flaptekst staat: De personages in deze verhalen treden elke dag de wereld monter tegemoet, om dan altijd weer te ontdekken dat het leven tegenstrijdige eisen stelt. De situaties waarin ze terechtkomen zijn verwarrend – tragisch voor hen, vaak hilarisch voor de lezer.

Lees meer